Saga Furs hakee yhteiskunnallisesti tiedostavaa Senior Communications Manageria

Vuonna 1938 perustettu Saga Furs on maailman innovatiivisin turkishuutokauppayhtiö ja vastuullisen turkiseläinkasvatuksen globaali edelläkävijä. Teemme yhteistyötä sekä suomalaisten kasvattajien ja nahkojen toimittajien että kansainvälisen muotiteollisuuden kanssa.

Kestävää kehitystä ja eläinten hyvinvointia tukevat teot ovat kaiken tekemisemme keskiössä. Siksi olemme pyrkineet jatkuvasti parantamaan tuotantoketjujamme, tuoneet kiertotalouden ajattelun alallemme ja kehittäneet maailman parhaan jäljitettävyysohjelman, jonka ansiosta jokaisen turkiksemme alkuperä on tarkasti kohdennettavissa. Reilun 80 vuoden aikana olemme myös oppineet suhtautumaan rakentavaan kritiikkiin vastaanottavaisesti ja vakavasti. Uskomme silti, että mahdollisimman ekologisesti tuotetuilla turkiksilla on yhä paikkansa tässä maailmassa ja että meidän tapamme toimia on paras vaihtoehto niin turkisten kuluttajille, tuottajille, eläimille kuin luonnollekin.

Tänä päivänä meillä työskentelee noin 140 eri alojen huippuosaajaa. Nyt haemme joukkoomme yhteiskunnallisesti tiedostavaa Senior Communications Manageria, jonka tehtävänä on auttaa meitä kertomaan tarinaamme entistäkin avoimemmin erityisesti kansainvälisesti. Toivomme, että johdat viestintätiimiämme, luot pr-kampanjoita, vastaat intranetimme kehittämisestä ja hoidat yhteyksiä eri maissa oleviin sidosryhmiimme. Sinun ei tarvitse olla kanssamme kaikesta samaa mieltä, vaan toivomme myös rohkeutta haastaa ajatteluamme.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan etuineen, viihtyisän ja haastavan työympäristön sekä mahdollisuuden työskennellä Louis Vuittonin ja Fendin kaltaisten muotitalojen kanssa. Mutta ennen kaikkea tarjoamme mahdollisuutta vaikuttaa siihen, että teemme jatkossa kaiken vieläkin paremmin kuin tähän asti.

Tia Matthews, Business Director, Saga Furs

PS: Järjestämme tiistaina 28.1.2020 klo 9.00 Saga Furs Rekry -webinaarin, jossa olen itse vastaamassa hakijoiden kysymyksiin ja toiveisiin. Toivottavasti pääset mukaan, voit ilmoittautua lähettämällä meiliä osoitteeseen communications@sagafurs.com. Jos et pääse webinaariin, työtä voi toki hakea muutenkin. Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy. Toivottavasti se olet sinä.

Lue lisää työstä täällä.